OHLÉDNUTÍ ZA METROSTAV HANDY CYKLO MARATONEM 2024

S nadšením jsme se letos již popáté zúčastnili Metrostav Handy Cyklo Maratonu, tentokrát pod týmovým číslem 808. Naše volba trasy byla jasná: zůstali jsme věrni výzvě dlouhé 2 222 km, kterou jsme měli dokončit za 111 hodin.

Jako každý rok, i letos jsme měli patrona, tentokrát patronku – energickou slečnu Eričku. Erička byla perfektním doplněním našeho týmu a její nadšení, snaha a radost dodávala našim cyklistům obrovskou motivaci.

Novinkou letošního ročníku bylo zapojení dvou hendikepovaných členů v našem týmu místo jednoho. Prvním byl náš věrný Míša, pro kterého jsme v roce 2022 tento maraton jeli. Míša předvedl neuvěřitelné výkony, a to nejen na cyklistické trati, ale i v jedné z povinných časovek. Jeho odhodlání mu nakonec vyneslo zasloužené ocenění v podobě „zlatého“ poháru pro nejmladšího a největšího bojovníka MHCM 2024.

Druhou bojovnicí byla naše dlouholetá klientka Terezka Odstrčilová, kterou doprovodil její manžel Marek a společně odvedli velký kus práce.

Cyklo tým:                                               Doprovodný tým:

Koudy                                                            Lenka

Terezka                                                         Romana

Martin                                                            Lucie

Josef                                                              Diana

Vadim                                                           Alexandra

Saša                                                               Simona

Johny                                                             Marek

Michal                                                           Adam, Martin a Michal – řidiči

Celou trasu nás provázela skvělá nálada a víceméně dobré počasí. Podpora našeho doprovodného týmu a úžasné Eričky dodávala našim cyklistům potřebnou energii. Výsledkem byl krásný dojezdový čas 90 hodin a 26 minut.

Kluci! Velké díky za skvělý výkon!

Děkujeme také všem, kteří přispěli naší patronce Eričce, a to jakoukoliv částkou. K dnešnímu dni je na našem TÚ více než 90.000.

Pokud jste ještě nestihli přispět, ale chtěli byste, nezoufejte – náš TÚ zůstává otevřený. Podpořit Eričku můžete tak stále, buď využitím našeho TÚ 8956238028/5500 s variabilním symbolem 2222, nebo níže přiloženého QR kódu (nezapomeňte i zde na VS: 2222).

obrazek11_image_203x212_image_203x212

Majitel transparentního účtu tímto informuje přispěvatele o skutečnosti, že provedení platby na daný účet se považuje za souhlas se zpracováním a zveřejněním osobních údajů, neboť údaje o platebních transakcích na transparentním účtu jsou zveřejňovány a zveřejněním těchto údajů tedy může dojít i ke zveřejnění některých informací o osobě přispěvatele.

(07/08/2024)

Obrovské díky patří také našim partnerům, bez kterých by to nešlo.

Děkujeme společnosti Mercedes-Benz Trucks Česká republika s.r.o. a společnosti Fa RENE a.s. za zapůjčení aut, která nás doprovázela během celého maratonu. Dále děkujeme společnosti CEE Logistics a.s. za obrovskou podporu při přípravě i během cesty, společnosti Reese's za vynikající sladké doplnění energie a společnosti SHELL Czech Republic a.s a ORLEN Unipetrol Nadace za skvělé občerstvení.

Tento ročník nebyl jen o sportovním výkonu, ale především o týmovém duchu, solidaritě a odhodlání překonávat překážky, a společně jsme vytvořili další nezapomenutelný příběh.

Pomáhat má smysl, děkujeme, že jste byli s námi!