ZLATO Z MONTREALU!

Ve dnech 28.4. - 5.5.2019 se v Montrealu konal BISfed 2019 Montreal Boccia World Open, kde Adam se svou maminkou Ivanou vybojovali ZLATOU MEDAILI a obsadili tak čtvrté místo v BISfed Světovém žebříčku.
ky tomuto úspěchu se velkým krokem posunuli ke svému cíli - ke kvalifikaci na LHP Tokio 2020.
Gratulujeme ke skvělému výkonu!

více foto Montreal5_2019 Montreal_2019
Májové darování krve 16.5.2019

Dne 16. května se naši dobrovolní dárci sešli na Transfúzním oddělení Pardubické nemocnice a podpořili tak druhý ročník Májového darování krve. Celkem se zúčastnilo 19 dárců, tři z nich darovat nemohli pro nesplnění podmínek, ale i přesto dárci celkem poskytli 7,2 litrů krve, což je proti loňskému roku nárůst o 3 litry.
Velice děkujeme za účast, odvahu a těšíme se na další ročník!

více foto 20190516_081545 20190516_084836 IMG-20190516-WA0008
POZDRAV OD MATĚJE

Matěj, náš talentovaný klient ve hře na cimbál, nám zaslal milé ohlédnutí za prvním rokem jeho studia na univerzitě v Jižní Dakotě. Rádi čteme, že je na univerzitě spokojený a dokonce se mu podařilo dostat do klubu čestných studentů. Díky členství v tomto klubu byl vybrán a společně s dalšími dvěma studenty pojede studovat na celý červenec do Jižní Koreje. Děkujeme za skvělé zprávy a přejeme spoustu úspěchů ve studiu!

více foto CIP3 promo 2nd semester zima
PODPORUJEME MARCELKU!

Naší novou klientkou v letošním roce je Marcela, kterou jsme se rozhodli finančně podpořit v její úspěšné sportovní kariéře hendikepovaných. Marcelka se už 9 let věnuje hře Boccia a darovaná částka jí pomůže uhradit nezbytné náklady za účast její sportovní asistentky, maminky Zuzany, bez jejíž pomoci by soutěžit nemohla.

více foto 41501576_997295893810890_7860185847016980480_n 41695099_998405403699939_2022192751826698240_o Bez názvu Záhřeb11
Adam a Marcela vyhráli stříbro!

V týdnu od 25. března do 31. března se v Záhřebu konal BISfed Evropský pohár v Boccie, kterého se zúčastnili i naši klienti Adam Peška a Marcela Čermáková.
Jako soutěžnímu páru se jim podařilo postoupit do finále a probojovat se na krásné druhé místo.
Máme z jejich úspěchu obrovskou radost a srdečně gratulujeme!

více foto Zahreb2_2019 Záhřeb11 Zahreb3_2019 Záhřeb3 Záhřeb12
HLEDÁ SE TALENT

V sobotu 2.3.2019 se v centru DON BOSCO v Pardubicích konal již třetí ročník akce s názvem HLEDÁ SE TALENT.
Tato talentová soutěž organizovaná seskupením DĚTI V AKCI je určena pro děti z Dětských domovů. Akci jsme podpořili nákupem cen a odměn pro soutěžící děti, které předvedly svůj talent v tanci, zpěvu a dalších disciplínách.
Vítězům srdečně gratulujeme!

více foto HST HST1 Hledá_se_talent_2019
LÁSKYPLNÝ DIVADELNÍ BÁL

Dne 1. března se v Městském divadle konal LÁSKYPLNÝ DIVADELNÍ BÁL. Kromě pestrého programu účastníky bálu čekalo také tradiční vyhlášení nejoblíbenějších herců roku 2018, kterými se stali Petra Janečková a Milan Němec. Nadace LR Východočeské divadlo v Pardubicích znovu podpořila oceněním nejoblíběnějších herců a každému z nich věnovala částku 20.000 Kč. Gratulujeme k zaslouženému vítězství!

Erička - průběh léčby

Erička bude letos v Adeli asi více než doma, protože má zamluvených pět termínů rehabilitace.
Pokroky v léčbě jsou znatelné a za Nadaci LR přejeme Eričce další úspěchy!

více foto 2-beranova IMG-20180430-WA0007 IMG-20180616-WA0009 IMG_20190112_155358