ADVENTNÍ DAROVÁNÍ KRVE

Tradiční nadační akce se letos konala v prvním adventním týdnu a za Nadaci dorazilo celkem 19 dárců!

více foto Adventní darování 2022 Adventní darování 2022 Adventní darování 2022 Adventní darování 2022 Adventní darování 2022 Adventní darování 2022 Adventní darování 2022
15 STATEČNÝCH NA CESTĚ

V pátek 25.listopadu se brzy ráno 15 statečných z řad Stallions, pardubických hasičů i policistů sešlo na pardubickém nádraží, aby společně vyrazili na dlouho očekávaný 100km pochod přes beskydské vrcholy.

více foto Před odjezdem Po cestě Ropice-vrchol Skupinová 30km do cíle Pustevny 20km do cíle
SLAVNOSTNÍ OTEVŘENÍ NOVÉ BUDOVY ŠKOLY

Rok 2022 je pro pardubickou Základní školu a Praktickou školu Svítání rokem vskutku přelomovým – nejenže slaví 30let své existence / činnosti, ale navíc otevřeli novou budovu přímo v centru města. Slavnostní otevření, které proběhlo v pátek 25.listopadu, také doprovázela výstava fotografií z průběhu realizace stavby, a v odpoledních hodinách i den otevřených dveří a adventní jarmark pro veřejnost. Podle slov dlouholeté ředitelky školy, paní …
ZUZANČINA NÁVŠTĚVA V NADACI

Zuzanka, pro kterou v listopadu 2021 šli kluci ze Stallions 100 kilometrový pochod přes Beskydy poprvé, právě v předvečer druhého ročníku této charitativní akce nazvané ´Spojili jsme síly´ navštívila s maminkou kancelář Nadace a úsměvy rozhodně nešetřila.

více foto 161b4b6e-bbab-4c6f-a277-239d8ed8ae75 c12eac43-ac51-4a5e-b090-7626085d5655
CHARITATIVNÍ 100KM POCHOD PRO HONZÍKA

SPOJTE SÍLY spolu s námi a zapojte se do podpory projektu 100 KM PRO HONZÍKA, charitativního pochodu přes beskydské vrcholy. Podporu můžete vyjádřit i Vy zasláním libovolné částky na transparentní účet, který bude pro tento účel otevřen od pondělí 21.listopadu.

více foto Honzík Honzík na výletě Honzík u policie Honzík Plakát s TÚ OD 21.11.
Adrianino shrnutí sezony 2022

Talentovaná jezdkyně Adriana se ohlíží za uplynulou sezonou a bilancuje dosavadní úspěchy smile

více foto Adriana&Ziezo Adriana&Ziezo Adriana&Ziezo Adriana&Ziezo
VÁNOČNÍ CHARITATIVNÍ KONCERT PRO RODINNÉ INTEGRAČNÍ CENTRUM

HRADIŠŤAN & JIŘÍ PAVLICA A PĚVECKÝ SBOR CONTINUO PARDUBICE

6. 12. 2022, v 19:00 hodin, Východočeské divadlo Pardubice

více foto Hradišťan
Nadační cena hereckých talentů 2022 Mladého divadelního studia Laik

Ceny hereckým nadějím předány!