Školní atletický parapohár 2019

Dne 6.6.2019 se na Městském atletickém stadionu v Pardubicích na Dukle konal již 11. ročník Školního atletického parapoháru. Zasportovat si přijelo celkem 223 dětí z 28 školních kolektivů. Závodilo se v běhu na 60 m, skoku dalekém, hodu míčkem, běhu na 200 m a také štafetě. Kromě sportovních disciplín bylo pro děti připraveno spoustu atrakcí - skákací hrady, handbiky, koloběžky a v neposlední řadě také vystoupení tanečnice s hady. Za své skvělé sportovní výkony si děti pochutnaly na palačinkách a výborné zmrzlině.
Soutěžící děti byly odměněny také krásnými cenami a nás těší, že jsme mohli finanční částkou pomoci k jejich pořízení.

Velice oceňujeme aktivity Atletiky bez bariér, jejich každoroční náročnou přípravu Atletického parapoháru, jehož návštěvnost každým rokem stoupá. Jsme už třetím rokem jejím hrdým partnerem a fandíme jí v její smysluplné činnosti. Přejeme i do budoucna mnoho úspěchů v organizování podobných sportovních aktivit!

Atletika_bez_barier