PAVLÍK NA TRÉNINKU STALLIONS

Kluci ze Stallions Pardubice, kteří již tento pátek vyráží na dlouho očekávanou cestu přes beskydské vrcholy, se o víkendu sešli s Pavlíkem.
V jeho prospěch jsme na nadační transparentní účet dnes poslali 50.000Kč, aktuálně se tedy vybralo již 66.102Kč, a věříme, že částka bude dál stoupat!

Pavlíkovi můžete libovolnou částkou přispět i vy, stačí využít QR kód níže a zadat ´100´ jako variabilní symbol. Kluci totiž i letos vyráží s heslem ´Stovku za stovku! Pošlete sto korun a my zdoláme 100km.

QR_kod

Majitel transparentního účtu tímto informuje přispěvatele o skutečnosti, že provedení platby na daný účet se považuje za souhlas se zpracováním a zveřejněním osobních údajů, neboť údaje o platebních transakcích na transparentním účtu jsou zveřejňovány a zveřejněním těchto údajů tedy může dojít i ke zveřejnění některých informací o osobě přispěvatele.

(14/11/2023)