CHARITATIVNÍ 100KM POCHOD PRO HONZÍKA

Již druhým rokem se společnost Agrostav rozhodla spojit síly se Stallions, a ambiciózním projektem tak podpořit 13letého Honzíka, kterému byl letos v létě diagnostikován Ewingův sarkom, závažný typ nádorového onemocnění.

A Nadace LR byla i letos přizvána ke spolupráci jako Honzíkův patron.

Charitativní pochod odstartuje v pátek 25. listopadu, kdy skupina 20 statečných započne svou 100 km dlouhou cestu přes beskydské vrcholy.

Pro tento účel bude v pondělí 21.listopadu otevřen transparentní účet, kam můžete přispět libovolnou částkou až do 31/12/2022. Veškeré vybrané prostředky poputují na podporu Honzíka. Stav účtu je možné sledovat na linku níže.

Majitel transparentního účtu tímto informuje přispěvatele o skutečnosti, že provedení platby na daný účet se považuje za souhlas se zpracováním a zveřejněním osobních údajů, neboť údaje o platebních transakcích na transparentním účtu jsou zveřejňovány a zveřejněním těchto údajů tedy může dojít i ke zveřejnění některých informací o osobě přispěvatele.

Stovku za stovku? Přidáte se? Pošlete sto korun a my zdoláme 100 km. Pro Honzíka!

(21/11/2022)