OHLÉDNUTÍ ZA NADAČNÍM DNEM PRO RANOU PÉČI

Uplynulou sobotu jsme díky projektu „SPORTUJ A POMÁHEJ“ prožili báječný den s rodinami, kterým Středisko rané péče aktivně pomáhá. 4.ročník charitativního běhu v Parku Na Špici přilákal více než 120 běžců, kteří vyběhli na tři měřené tratě a do závodu štafet.

Všichni běžci svou účastí v závodě a úhradou startovného přispěli na nadační transparentní účet částkou 23.599 Kč. Transparentní účet jsme otevřeli s vkladem Nadace LR 50.000 Kč a za každou přihlášenou štafetu Nadace přidala 1000 Kč, tedy 13 000 Kč.   Registrovaní běžci ještě na místě a další milí dárci přispěli celkem částkou 10 090 Kč.

Na závěr Nadačního dne jsme pro Ranou péči dorovnali částku na transparentním účtu na rovných 100.000 Kč!

Ale sbírka ještě nekončí, až do 31.5. můžete poslat jakoukoliv částku na transparentní účet: 8956238028/5500

Nadační den není zábavou jen pro sportovce – běžce. Pro děti jsme připravili doprovodné aktivity: skákací hrad, malování na obličej, tvarování balónků, atletické disciplíny s Atletikou bez bariér, ukázku herních aktivit s americkými fotbalisty STALLIONS a závody šlapacích kár.

Důležitou částí programu je „závod“ nazvaný BRONZOVÁ POHODA, který je určen pro všechny účastníky této charitativní akce. Na 700 metrů dlouhý okruh vyrazily celé rodiny s dětmi v kočárku nebo na odrážedlech, hendikepovaní na vozících nebo návštěvníci se svými čtyřnohými mazlíčky. Nikdo, kdo se bronzovky zúčastnil, neodešel s prázdnou, všichni získali ihned po dokončení perníkový medailonek a každá rodina na památku dřevěný žetonek.

Jsme vděčni a moc děkujeme vám všem, kteří nás pravidelně podporujete. Za vaši ochotu pomáhat, za vaše dobrá srdce a vaši věrnost.

Výsledky závodu najdete zde:

Partneři Nadačního dne:

snimek_obrazovky_2023_06_02_091917