CTS PERFECT Pardubice z. s.

CTS Perfect Pardubice je organizace zabývající se tanečním sportem, tedy výukou latinsko-amerických a standardních tanců pro všechny věkové kategorie od dětí předškolního věku až po seniorské.

CTS je taneční škola, která byla založena v lednu roku 1997. V dnešní době patří mezi tři největší taneční školy v České republice. Zaměřujeme se výhradně na standardní a latinsko-americké tance,  a to jak v soutěžní (taneční sport), tak i ve společenské podobě (taneční kurzy).

V současnosti je největším a nejúspěšnějším tanečním klubem východočeského regionu.

Letošní mistrovství ČR v latinsko-amerických tancích v pražské Lucerně přineslo pro tento klub 2 historické rekordy. Kvalifikovalo se na něj celkem 11 jeho tanečních párů a v kategorii junior 1, tedy dětí do 13 let, se podařilo získat mistrovský titul, což byl historický úspěch nejen pro tento klub, ale i pro celý region.

Na základě žádosti o podporu tanečního klubu byla taneční škola zařazena mezi klienty Nadace LR a podpora bude zaměřena na taneční pár Anna a Vojta.
Tento nadějný juniorský taneční pár získal na začátku února v pražské Lucerně na Mistrovství republiky v latinsko-amerických tancích mistrovský titul v juniorské kategorii do 13 let.

Jedná se o historický úspěch nejen pro klub, ale pro celý pardubický region, jelikož podobný úspěch v rámci společenského tance v Pardubicích nemá obdoby.

www.tanecnicentrumpardubice.cz