Podmínky užití

Vlastníkem a provozovatelem webových stránek nadacelr.cz je společnost Nadace Lenky a Romana Šmidberských (dále jen provozovatel), která je v souladu se zák. č. 121/2000 Sb. (autorský zákon) oprávněna vykonávat majetková práva k těmto webových stránkám (dále jen stránky).

Provozovateli náleží veškerá práva, vyplývající z licence dle autorského zákona k vlastnímu obsahu stránek, včetně textu a jejich designu, technických náčrtů, grafiky, veškerých vyobrazení na těchto stránkách, jakož i k výběru a způsobu uspořádání souborů obsažených na těchto stránkách.

Povinnosti uživatele

Uživatel se zavazuje, že se při užívání těchto stránek bude řídit zákony a předpisy, platnými na území České republiky, dobrými mravy a těmito podmínkami a nebude jakkoliv poškozovat dobré jméno provozovatele ani ostatní uživatele.

Uživatel nesmí zasahovat do bezpečnosti těchto stránek, nesmí tyto stránky využívat k přenášení škodlivých souborů a snažit se proniknout do veřejně nepřístupných sekcí těchto stránek a nesmí zasahovat do obsahu a technické podstaty stránek. Uživatel rovněž nesmí využívat stránek pro rozesílání nevyžádaných zpráv.

Uživatel je povinen ctít autorská práva provozovatele. Materiály na těchto stránkách jsou chráněny autorským právem a jejich neoprávněné použití může znamenat porušení zákonů o autorských právech, zákonů o ochranných známkách a dalších zákonů.

Omezení odpovědnosti provozovatele

Obsah těchto stránek má pouze informativnínezávazný charakter. Provozovatel neručí za správnost a úplnost informací uvedených na těchto stránkách a může kdykoliv a bez předchozího upozornění provádět jejich změny.

Zveřejnění jakýchkoliv údajů a informací na těchto stránkách, s výjimkou těchto podmínek, nemá povahu právního jednání směřujícího ke vzniku právního vztahu mezi provozovatelem a uživatelem.

Provozovatel není odpovědný za přímé, nepřímé, mimořádné nebo jiné následné škody, způsobené použitím těchto stránek uživatelům nebo použitím jiných webových stránek patřících třetím subjektům, které lze navštívit prostřednictvím odkazů z těchto stránek.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za reklamu, popř. jinou formu propagace prováděnou jakýmkoliv třetím subjektem prostřednictvím těchto stránek.

Všechny další okolnosti užívání stránek, které nejsou v těchto podmínkách výslovně uvedeny, se řídí platným právním řádem České republiky.

NADACE LENKY A ROMANA ŠMIDBERSKÝCH

třída Míru 2800
530 02 Pardubice
E: info@nadacelr.cz
T: +420 464 601 876

Projektový manažer a kontaktní osoba:
Mgr. Monika van Leeuwen
E: monika.leeuwen@nadacelr.cz
T: +420 604 320 901

Nadace je zapsaná v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka N 409

Ochrana osobních údajů
Nadace Lenky a Romana Šmidberských (dále jen „provozovatel“) si uvědomuje důvěrnost uvedených osobních údajů a informace o uživateli uchovává a zpracovává v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Nadace Lenky a Romana Šmidberských